miercuri

Tomate cherry Indigo Rose








Tomate cherry Indigo Rose ,un tip de tomate cocktail într-o culoare originala,
negru-violet cu burta verde,iar cand se coc umerii sunt negru-violet si burta rosie.
Tomate cherry Indigo Rose conține în pielita ei un pigment negru-violet, de obicei, absent în tomatele rosii: antociani,care luptă împotriva bolilor.
 Antocianina se dezvăluie în pigmentul indigo vibrant al fructelor. 
Fiecare dintre aceste soiuri are caracteristici unice și toate sunt uimitor de frumoase. 
Pentru cea mai bună aromă și textura, recolta atunci când culorile s-au adâncit și fructele sunt moi la atingere.
Fructele se vor colora negru-violet însă doar pe porțiunile în care le prinde soarele direct,de aceea este de preferat sa fie cultivata in asa fel ca sa o bata soarele direct cat mai uniform.
Din cazua reacției la lumină pigmenții de antocianină vor fi prezenți în coajă.
Initial aroma acestei rosii nu este excepțională,dar cand este bine coapta este foarte gustoasa si o aroma deosebita.
Tomate cherry Indigo Rose este mediu timpurie (in functie de conditiile de mediu) –75-80 zile,crestere nedeterminata.
Tomate cherry Indigo Rose are fructul rotund, cu coaja neteda, fara crapaturi, de aproximativ 30-70 gr.,cu miezul de culoare roșu închis,ciorchini de 3-6 fructe.

Semanarea pentru rasad se face in perioada februarie-martie, in functie de zona in care va fi cultivata,
avand nevoie de o temperatura de 18 oC pentru germinare.
Rasadurile apar, de regula, in 7-14 zile.
Se repica in vase separate, cand plantele sunt suficient de mari pentru a fi manipulate .
Inainte de transplantare (dupa ce a trecut pericolul de inghet) plantele tinere vor fi obisnuite cu temperatura exterioara.
NU plantati niciodata tomatele intr-un pamant rece.
Vor fi foarte sensibile la atacul bolilor si daunatorilor, vor creste si dezolta greu, sau le puteti pierde.
Se transplanteaza in gradina (la distanta de 35 cm intre plante).
Se recolteaza din iunie pana tarziu in octombrie.

Tehnologie-de-cultura-pentru-tomate

Tomatele cultivare

Tomate cherry Indigo Rose- 5 sem - 4 lei

Semintele sunt ambalate in pungute ziplock,
etichetate cu denumirea semintelor.
expediate intr-un plic antisoc.

Tomate Buzau 22


Tomate Buzau 22,soi românesc, semi-timpuriu cu creştere semideterminată.
Planta este viguroasă cu înălţimea de 70 - 80 cm.
Foliajul bogat protejează bine fructele.
Are rezistenţă la As, Xv.
Fructele au 4 - 5 loji seminale,foarte gustoase.
Greutate fruct: 150-200 g. 
Maturarea - 60 - 75 zile de la germinare
Culoare fruct: roşu cărămiziu intens

Mod cultură: răsad

tomate-cultivate-in-2013

Tomatele_cultivare

Ca sa ai rezultate bune de germinare poti inmuia semintele in apa in care ai adaugat putin stimulator de germinare Biohumussol , Atonik , Alga Special, apa oxigenata.
ori alte retete
Retete bio,insecticide,fungicide pentru o gradina de vis
Vezi detalii cu apa oxigenata:
• Apa oxigenată nu dăunează plantelor, dimpotrivă, aşa cum ne ajută pe noi, le este de folos şi vegetalelor, ca medicament şi dezinfectant, fertilizator sau îngrăşămînt. Ajută seminţele să germineze mai repede, iar plantele rezultate vor fi mult mai sănătoase. Într-un borcan cu 500 de mililitri de apă distilată adăugaţi peroxid 8% apă şi amestecaţi bine. Puneţi seminţele şi lăsaţi-le la căldură 3-4 ore. Peroxidul de hidrogen poate fi folosit şi pentru a vindeca plantele bolnave. Frunzele plantelor de grădină sau de apartament stropite cu aceeaşi soluţie va alunga dăunătorii, lucru extrem de util mai ales în grădinile de legume. Pentru că este naturală, apa oxigenată nu va dăuna plantelor. Ca îngrăşămînt, înainte de plantarea răsadului, se toarnă o cană cu apă în care aţi pus o lingură de peroxid. Planta va creşte sănătoasă şi nu va fi afectată de dăunători. Un alt beneficiu al apei oxigenate este că previne efectele negative ale excesului de apă. Mai exact, peroxidul de hidrogen nu lasă rădăcinile udate în exces să putrezească, întrucît îi furnizează plantei un nivel ridicat de oxigen. Peroxidul mai poate fi adăugat şi în apa cu care udaţi grădina. Acesta acţionează asemenea clorului, însă nu este toxică.
http://www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&p=sanatate&s_id=142432

Tomate Buzau 22 - 10 sem - 2 lei

Comenzile se fac prin email :
rmonilife86@gmail.com

Expedierea se face prin Posta Romana,
comanda minima 40 lei,
plata ramburs plus taxe postale 12 lei

Semintele sunt ambalate in pungute ziplock,
etichetate cu denumirea semintelor.
expediate intr-un plic antisoc.     

marți

Andiva Cuor D'Oro


Andiva (Cichorium inthybus var. foliossum) se mai numeste cicoare de vara, cicoare de Bruxelles, cicoare Witloof sau cicoare salbatica. Este o planta bienala, de la care sunt consumate frunzele inalbite, sub forma de salate.
Andiva Cuor D'Oro este o varietate timpurie sub forma unei rozete cu frunze mari alungite usor crete,de culoare verde cu nervuri albe si un centru plin de culoare crem,foarte viguroase.
De-a lungul timpului, cicoarea s-a transformat in doua varietati: una care furnizeaza frunze pentru salate si alta care se cultiva doar pentru radacina destinata producerii binecunoscutului inlocuitor de cafea.
100 de grame de andive proaspete contin: 1,25 g proteine, 0,20 g lipide, 3,35 g glucide, 3,1 g fibre vegetale, 52 mg calciu, 0,83 mg fier, 15 mg magneziu, 28 mg fosfor, 314 mg potasiu, 22 mg sodiu, 0,79 mg zinc, 6,5 mg vitamina C.
Tulpina florala apare in cel de al doilea an, inalta pana la 1 metru si jumatate, in varful careia se afla o inflorescenta de culoare albastru-deschis.
Andiva este rezistenta la temperaturile scazute.
Germineaza la 10 grade Celsius, iar plantele apar la doua saptamani dupa semanat.
Semanatul se face dupa jumatatea lunii mai, pana in iunie, destul de tarziu pentru o planta rezistenta la temperaturi scazutea.
Practica a demonstrat insa ca semanatul inainte de aceasta luna duce la iarovizarea plantelor, acestea emit tije florale inca din primul an iar productia este compromisa.
In ceea ce priveste cerinta de apa a plantei, ea nu trebuie udata foarte des, deoarece radacina poate putrezi. De aceea solul potrivit este unul usor, nisipos.
Plantele tinere trebuie protejate de temperaturi sub 5 grade Celsius si au nevoie de multa lumina pentru a se dezvolta
Andiva Cuor D'Oro se leaga in partea superioara cu 7-10 zile inainte de recoltare pentru a face un centru mai alb si mai delicat.
Care sunt beneficiile andivelor
Cu 15 kcal la 100 g, andivele sunt un aliment putin energetic.
Impreuna cu telina, spanacul si varza, fac parte din randul legumelor cu calorii negative, adica organismul consuma cu digestia lor mai multa energie decat cea rezultata din asimilarea lor. In sezonul rece esti mai predispus la consumul de produse hipercalorice, de aceea andivele nu trebuie sa lipseasca din alimentatia ta in aceasta perioada.
Andivele sunt bogate in fibre, vitamine si minerale.
Ca si cicoarea din care provin, contin inulina, o fibra solubila bine tolerata chiar de un sistem digestiv delicat. Inulina stimuleaza dezvoltarea florei intestinale, fiind considerata un prebiotic.
Andivele aduc un aport ridicat de potasiu, mineral cu rol in reglarea presiunii arteriale.
Contin, de asemenea, cantitati deloc de neglijat de betacaroten, un antioxidant cu proprietati benefice pentru organism.
Amareala scade daca sunt tinute timp de 20 minute in apa rece inainte de folosire.
Lejere si usor de preparat, andivele se pot consuma atat crude in salate, cat si gatite la vapori, tigaie, cuptor, sotate, etc.
Se preteaza foarte bine si la frigerea pe gratar.
In salate, singure sau in amestec cu alte ingrediente, sunt delicioase.
Datorita modului specific de cultivare, andivele prezinta avantajul ca nu au nevoie de tratamente cu pesticide. Iarna, este de preferat sa inlocuiesti cu andive, macar partial, salata verde a carei cultura in acest anotimp necesita cantitati mari de pesticide.

Andive proprietati-cultivare

cultura-de-andive.

Andiva Cuor D'Oro - 50 sem - 2 lei

Semintele sunt ambalate in pungute ziplock,
etichetate cu denumirea semintelor.
expediate intr-un plic antisoc.

luni

Salata verde Iceberg



Salata verde Iceberg este o varietate tip capatana compacta,cu frunze verzi usor ondulate si zimtate ,crocante si foarte gustoase.
O salata cu adevarat delicioasa cand este proaspata.
Daca se esaloneaza insamantarea din trei in trei saptamani veti avea mereu salata proaspata,de preferat de insamantat doar cat se poate consuma saptamanal.
Mod cultură,semănare directă.
Salata nu trebuie plantata niciodata pe caldura mare,temperaturile peste 20 de grade Celsius afecteaza negativ germinatia.
Salatele trebuiesc rarite,altfel nu formeaza bine capatana,ori vor mucegaii.
Trebuie udate bine.
Salata se potriveste bine in rotatia culturilor, de exemplu cu ridichi, castraveti, rosii, gulii si praz.
Se poate recolta toata planta sau doar frunzele mai batrane din exterior, protejand miezul pana cand incepe sa dea seminte.
Udati frecvent in perioadele secetoase.
Un mulci din fan,paie,frunze uscate,impiedica cresterea buruienilor,mentine solul umed si afanat.
Daca plantele sufera de sete frunzele vor deveni amare si curand se vor forma flori.
In acel moment recolta de salata poate fi compromisa.
Se intampla acest lucru uneori peste vara.
De aceea este indicat sa recoltati capatanile de salata inainte sa ajunga sa sufere de sete.
Are aceleasi utilizari ca si salata verde: dreneaza si tonifica ficatul, stimuleaza metabolismul si digestia, regleaza activitatea unor glande si curata vasele sanguine.
Este indicata mai ales in hepatita cronica si dischinezia biliara.
Se consuma ca aperitiv, trei farfurii de salata creata inainte de mesele principale.

Cum-se-cultiva-salata-verde


Salata verde Iceberg - 0,01 gr - 2 lei

Comenzile se fac prin email :
rmonilife86@gmail.com

Expedierea se face prin Posta Romana,
comanda minima 40 lei,
plata ramburs plus taxe postale 12 lei

Semintele sunt ambalate in pungute ziplock,
etichetate cu denumirea semintelor.
expediate intr-un plic antisoc.

Ardei iute ornamental Medusa


Ardei iute ornamental Medusa sunt plante anuale excelente pentru a fi plantate atat vara in gradina cat si ca plante ornamentale in interiorul locuintelor.
Ardei iute ornamental Medusa foarte ornamental,cu multe fructe avand mai multe culori de-a lungul creșterii lor,cum ar fi verde, alb,galben,portocaliu și roșu,cu 60 cm înălțime.
Ardei iute ornamental Medusa are ardeii lungi si subtiri de pana la 5-8 cm lungime,ce cresc în poziție verticală pe plantă,foarte atractiv,cu o densitate mare de fructe mediu iuti.
Ardei iute ornamental Medusa nu sunt iuti ,au pana in 1000 SHU,dar sunt dulci si aromati,o alternativa pentru ardeii grasi.
Maturarea - 75 - 90 zile de la germinare
Germinarea - 15- 25 zile
Temperatura optima a solului pentru germinare - 21(+) grade
Adancimea de plantare - 0.6 cm
Spatierea intre plante - 30 cm

.pepperscale.com/numex-twilight-detalii

Clasificarea-ardeilor-iuti

Ardeiul-iute-o-picanterie-sanatoasa

Picanterii_in_gradina__ardeii_iuti

ardei-iute-de-cayenne-cultivare

sapte-proprietati-medicinale-dovedite-ale-ardeiului-iute-cayenne

Ardei iute ornamental Medusa - 5 sem - 6 lei


Semintele sunt ambalate in pungute ziplock,
etichetate cu denumirea semintelor.
expediate intr-un plic antisoc.

Pepene galben Yellow Canary





Pepene galben Yellow Canary cu fructe ovale,coaja galbena neteda,
miezul alb,suculent ,dulce si aromat.
Pepene galben Yellow Canary sunt de 15-22 cm în dimensiune și de până la 1,8-2,5 kg în greutate. Plantele cresc bine în vreme caldă și climate ploioase.
Acest soi are o mulțime de fructe, ajunge la scadență în 85-90 zile de la însămânțare.
Pepene galben Yellow Canary se insamanteaza la interior in februarie-martie,ori direct in gradina in aprilie-mai.
Între Cucurbitaceae, pepenele galben este mai exigent decât dovleacul și mai puțin decât pepenele verde (Citrullus vulgaris).
Are nevoie de cel puțin 15 grade ca să germineze; semănarea se face în afara perioadelor de îngheț și în aer liber, primăvara.
Pentru a se dezvolta și a fructifica în condiții bune are nevoie ca temperatura medie să se mențină peste 24 °C timp de trei luni după germinare.
Irigarea trebuie să se facă cu atenție, deoarece apa nu trebuie să ude frunzele, acestea putrezind cu ușurință. Se poate cultiva în terenuri mai uscate, unde fructul poate fi mai gustos, dar având un randament economic mai mic.
Este necesar să se "rărească frunzele" pentru a evita să crească prea viguroase și să producă prea multe flori masculine și puține feminine, acestea din urmă fiind cele care vor produce fructele.
În solare se cultvă pepeni galbeni care vor produce mai repede, aceste plante cresc vertical și sunt susținute cu ajutorul unor corzi.
Fructul nu trebuie să fie recoltat decât atunci când coacerea este asigurată și conținutul de zahăr este ridicat. La atingere se simte când coaja din jurul cozii cedează ușor la presiunea degetelor; greutatea este, de asemenea, un indicator caracteristic, crescând pe măsură ce maturizarea mărește densitatea pulpei fructului.

Detalii pepene-galben

Pepene-galben-beneficii.

hunker./how-to-grow-melons-honeydew-cantaloupe-and-muskmelon

foodnetwork.mexican-honeydew-salad

Pepene galben Yellow Canary - 5 sem -2 lei


Semintele sunt ambalate in pungute ziplock,
etichetate cu denumirea semintelor.
expediate intr-un plic antisoc.

Ardei iute Habanero White


Ardeii iuti (Capsicum annuum) sunt plante anuale excelente pentru a fi plantate atat vara in gradina cat si ca plante ornamentale in interiorul locuintelor.
Ardeiul iute Habanero White un soi originar din Peru,
foarte iute- 300000 SHU si foarte productivi.
Fructele sunt de dimensiuni mici,pleaca de la alb verzui si ajung la culoare alba cand ating maturitatea,foarte aromati.
Maturarea - 90(+) zile de la germinare
Germinarea - 15 - 25 zile
Temperatura optima a solului pentru germinare - 21(+) grade
Adancimea de plantare - 0.6 cm
Spatierea intre plante - 61 cm

Clasificarea-ardeilor-iuti

Ardeiul-iute-o-picanterie-sanatoasa

Picanterii_in_gradina__ardeii_iuti

ardei-iute-de-cayenne-cultivare

sapte-proprietati-medicinale-dovedite-ale-ardeiului-iute-cayenne

Ardei iute Habanero White - 5 sem - 10 lei


Semintele sunt ambalate in pungute ziplock,
etichetate cu denumirea semintelor.
expediate intr-un plic antisoc.

vineri

Broccoli Romanesco

 Broccoli Romanesco baby


Broccoli Romanesco face parte din familia brasicaceelor (cruciferelor),mai este cunoscuta si sub denumirea de Conopida Romanesco,o leguma cu proprietati incredibile pentru organism.
La Broccoli Romanesco se efectueaza doua tipuri de culturi, in functie de momentul recoltarii de primavara si de toamna.
Cultura de primavara este asemanatoare cu cea a conopidei timpurie, folosindu-se pentru infiintarea culturii rasad repicat.
Broccoli Romanesco se seamana la inceputul lunii februarie in rasadnite.
Terenul se pregateste ca la varza si conopida timpurie.
Rasadurilor se planteaza intre 15-25 martie, la distanta de 70/30 cm.
Cultura de toamna se seamana in prima decada a lunii mai, iar plantatul se face intre 15-20 iunie. Terenul se pregateste ca pentru culturile succesive de varza si conopida.

Broccoli Romanesco se recolteaza cand inflorescentele sunt mari, cu butonii florali inchisi.
Broccoli Romanesco nu este o planta foarte pretentioasa, tocmai de aceea poate fi cultivata cu usurinta in gradina, iar apoi poate fi consumat proaspat sau poate fi pus la congelat.
Desi, in general, de la broccoli se consuma buchetelele, si frunzele legumei sunt comestibile. Singura conditie este sa fie vorba despre frunzele tinere, intrucat cele batrane capata un gust amar.
Broccoli Romanesco sunt bogate in proteine, hidrati de carbon, saruri de Ca, vitaminele A, B, C.
Se consuma la fel ca si conopida, si este foarte gustoasa in ciorbe, salate, preparata cu maioneza, unt sau smantana, pané. 

horticultorul.ro/legume/conopida-romanesco-detalii

Cum-sa-plantezi-broccoli

Metode cultivare broccoli

Br
occoli Romanesco  - 15 sem - 3 lei

Semintele sunt ambalate in pungute ziplock,
etichetate cu denumirea semintelor.
expediate intr-un plic antisoc.

joi

Salata verde Romaine-Cos Lettuce

Salata verde Romaine-Cos Lettuce 
Salata verde Red Romaine-Red Cos Lettuce 

Salata verde Romaine-Cos Lettuce,este un soi traditional cu capatana inalta,compacta,cu frunze lungi verzi,ori grena,usor crete,crocante si foarte gustoase.
Salata verde Romaine o salata cu adevarat delicioasa cand este proaspata,cu un gust usor amarui, folosita in special in mai toate restaurantele pentru prepararea salatei Caesar,dar si ca salata umpluta,la gril,inabusita,supe,baby salata,etc.
Salata verde Romaine un soi foarte rezistent la caldura si boli.
Salata verde Romaine  ajunge la maturitate in 70-75 zile.
Daca se esaloneaza insamantarea din trei in trei saptamani veti avea mereu salata proaspata,de preferat de insamantat doar cat se poate consuma saptamanal.
Mod cultură,semănare directă.
Salata nu trebuie plantata niciodata pe caldura mare,temperaturile peste 20 de grade Celsius afecteaza negativ germinatia.
Salatele trebuiesc rarite,altfel nu formeaza bine capatana,ori vor mucegaii.
Trebuie udate bine.
Salata se potriveste bine in rotatia culturilor, de exemplu cu ridichi, castraveti, rosii, gulii si praz.
Se poate recolta toata planta sau doar frunzele mai batrane din exterior, protejand miezul pana cand incepe sa dea seminte.
Udati frecvent in perioadele secetoase.
Un mulci din fan,paie,frunze uscate,impiedica cresterea buruienilor,mentine solul umed si afanat.
Daca plantele sufera de sete frunzele vor deveni amare si curand se vor forma flori.
In acel moment recolta de salata poate fi compromisa.
Se intampla acest lucru uneori peste vara.
De aceea este indicat sa recoltati capatanile de salata inainte sa ajunga sa sufere de sete.
Are aceleasi utilizari ca si salata verde: dreneaza si tonifica ficatul, stimuleaza metabolismul si digestia, regleaza activitatea unor glande si curata vasele sanguine.
Este indicata mai ales in hepatita cronica si dischinezia biliara.
Se consuma ca aperitiv, trei farfurii de salata creata inainte de mesele principale.

gettystewart.com/how-to-regrow-romaine-lettuce-from-the-stem/

Cum-se-cultiva-salata-verde


Salata verde Romaine-Cos Lettuce                - 0,01 gr - 2 lei

Salata verde Red Romaine-Red Cos Lettuce - 0,01 gr - 2 lei

Comenzile se fac prin email :
rmonilife86@gmail.com

Expedierea se face prin Posta Romana,
comanda minima 40 lei,
plata ramburs plus taxe postale 12 lei

Semintele sunt ambalate in pungute ziplock,
etichetate cu denumirea semintelor.
expediate intr-un plic antisoc.

Salata verde Butterhead


Salata verde Butterhead este o varietate tip capatana cu frunze verzi fragede si moi,foarte gustoase.
O salata cu adevarat delicioasa cand este proaspata.
Daca se esaloneaza insamantarea din trei in trei saptamani veti avea mereu salata proaspata,de preferat de insamantat doar cat se poate consuma saptamanal.
Mod cultură,semănare directă.
Salata nu trebuie plantata niciodata pe caldura mare,temperaturile peste 20 de grade Celsius afecteaza negativ germinatia.
Salatele trebuiesc rarite,altfel nu formeaza bine capatana,ori vor mucegaii.
Trebuie udate bine.
Salata se potriveste bine in rotatia culturilor, de exemplu cu ridichi, castraveti, rosii, gulii si praz.
Se poate recolta toata planta sau doar frunzele mai batrane din exterior, protejand miezul pana cand incepe sa dea seminte.
Udati frecvent in perioadele secetoase.
Un mulci din fan,paie,frunze uscate,impiedica cresterea buruienilor,mentine solul umed si afanat.
Daca plantele sufera de sete frunzele vor deveni amare si curand se vor forma flori.
In acel moment recolta de salata poate fi compromisa.
Se intampla acest lucru uneori peste vara.
De aceea este indicat sa recoltati capatanile de salata inainte sa ajunga sa sufere de sete.
Are aceleasi utilizari ca si salata verde: dreneaza si tonifica ficatul, stimuleaza metabolismul si digestia, regleaza activitatea unor glande si curata vasele sanguine.
Este indicata mai ales in hepatita cronica si dischinezia biliara.
Se consuma ca aperitiv, trei farfurii de salata creata inainte de mesele principale.

Cum-se-cultiva-salata-verde


Salata verde Butterhead - 0,01 gr - 2 lei

Comenzile se fac prin email :
rmonilife86@gmail.com

Expedierea se face prin Posta Romana,
comanda minima 40 lei,
plata ramburs plus taxe postale 12 lei

Semintele sunt ambalate in pungute ziplock,
etichetate cu denumirea semintelor.
expediate intr-un plic antisoc.

Salata Black Rose




Salata Black Rose este o varietate cu frunze crete, de un rosu inchis,foarte fragede si gustoase.
Salata Black Rose este o salata foarte apreciata pentru frunzele sale decorative,arata bine si ca planta ornamentala.
O salata cu adevarat delicioasa cand este proaspata.
Daca se esaloneaza insamantarea din trei in trei saptamani veti avea mereu salata proaspata,de preferat de insamantat doar cat se poate consuma saptamanal.
Mod cultură,semănare directă.
Salata nu trebuie plantata niciodata pe caldura mare,temperaturile peste 20 de grade Celsius afecteaza negativ germinatia.
Salatele trebuiesc rarite,altfel nu formeaza bine capatana,ori vor mucegaii.
Trebuie udate bine.
Salata se potriveste bine in rotatia culturilor, de exemplu cu ridichi, castraveti, rosii, gulii si praz.
Se poate recolta toata planta sau doar frunzele mai batrane din exterior, protejand miezul pana cand incepe sa dea seminte.
Udati frecvent in perioadele secetoase.
Un mulci din fan,paie,frunze uscate,impiedica cresterea buruienilor,mentine solul umed si afanat.
Daca plantele sufera de sete frunzele vor deveni amare si curand se vor forma flori.
In acel moment recolta de salata poate fi compromisa.
Se intampla acest lucru uneori peste vara.
De aceea este indicat sa recoltati capatanile de salata inainte sa ajunga sa sufere de sete.
Are aceleasi utilizari ca si salata verde: dreneaza si tonifica ficatul, stimuleaza metabolismul si digestia, regleaza activitatea unor glande si curata vasele sanguine.
Este indicata mai ales in hepatita cronica si dischinezia biliara.
Se consuma ca aperitiv, trei farfurii de salata creata inainte de mesele principale.

thesolohomemaker.growing-black-rose.

Cum-se-cultiva-salata-verde


Salata Black Rose - 0,01 gr - 2 lei

Comenzile se fac prin email :
rmonilife86@gmail.com

Expedierea se face prin Posta Romana,
comanda minima 40 lei,
plata ramburs plus taxe postale 14 lei

Semintele sunt ambalate in pungute ziplock,
etichetate cu denumirea semintelor.
expediate intr-un plic antisoc.