sâmbătă, 23 decembrie 2017

Leonurus Japonicus-Yi Mu Cao


Leonurus Japonicus-Yi Mu Cao una dintre cele 50 de plante fundamentale din medicina chineză, este un ajutor neprețuit pentru mame, ajutând la reglarea menstruației, ușurința durerii post-partum și sângerare și pentru a ajuta la scoaterea placentei.
Leonurus Japonicus-Yi Mu Cao este folosita ca un emmenagogue (crește fluxul de lapte) și ajută la scăderea PMS. Este de asemenea considerată planta numărul unu în medicina chineză pentru tratamentul infertilității,pentru a trata pierderea potenței la bărbați.
În Mexic, o extracție de alcool se face prin tocarea fină și înmuierea rădăcinii frunzelor și a tulpinii în lichior, apoi filtrarea și aplicarea medicamentului în articulații pentru a ușura durerea și inflamația asociată cu afecțiunile artritice
Îmbogățește sângele, elimină stagnarea sângelui, reduce mirosurile
Tratamentul disuriei, urinei excesive, edemului cronic, senzația grea a spatelui și a picioarelor, distensie abdominală, plinătatea după mese,oboseala, apatie și dificultate în mișcare. Pentru edeme asociate cu nefrită cronică. De asemenea, pentru pietre la rinichi.
Leonurus Japonicus-Yi Mu Cao este o planta perena ușor de crescut din semințe.florafaunaweb.cultivare

Leonurus Japonicus-Yi Mu Cao - 30 sem - 4 lei 

Comenzile se fac prin email :
rmonilife86@gmail.com 

Expedierea se face prin Posta Romana,
comanda minima 40 lei,
plata ramburs plus taxe postale 12 lei

Semintele sunt ambalate in pungute ziplock, 
etichetate cu denumirea semintelor.
expediate intr-un plic antisoc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru vizita,comentariile sunt binevenite.