joi, 15 decembrie 2016

Teucrium scorodonia-Wood Sage


Teucrium scorodonia-Wood Sage este o planta perena din familia Lamiaceae,cultivata ca planta ornamentala,dar are si proptietati medicinale,originara din Europa de Vest si Tunisia, cunoscut sub numele de Wood Sage-Salvie lemn, Sclipeț cu frunze late, Salvie usturoi, Ambroise, Ambrose.
Teucrium scorodonia-Wood Sage este un semiarbust paros cu o inaltime de 40-60 cm,frunzele sunt petiolate,usor incretite si flori de culoare galbuie,infloresc din iunie pana in august.
Teucrium scorodonia-Wood Sage are gustul si mirosul de hamei,este folosit ca un substitut al Hameiului.
Teucrium scorodonia-Wood Sage are proprietati diuretice,tonic astringent,emmenagogue.Mult folosit în practică pe bază de plante domestice pentru afectiuni ale pielii și boli ale sângelui, de asemenea, în febra, răceli, inflamații, și ca emmenagogue.
Este util pentru amigdalită, dureri în gât, și în rinichi și vezică urinară probleme.
În reumatism cronic a fost utilizat cu beneficii, și este considerat un tonic valoros și restaurator al sistemului, după un atac de reumatism, guta, etc.
Teucrium scorodonia-Wood Sage detalii de semanat
alchemy-works.com/teucrium_scorodonia

botanical.com-detalii

bodygeek.ro/dumbetul-sau-sclipetele-planta-folosita-in-homeopatie

wikipedia.org/wiki/Teucrium_scorodonia

Ca sa ai rezultate bune de germinare poti inmuia semintele in apa in care ai adaugat putin stimulator de germinare Biohumussol , Atonik , Alga Special , apa oxigenata.
ori alte retete
Retete bio,insecticide,fungicide pentru o gradina de vis
Vezi detalii cu apa oxigenata:
• Apa oxigenată nu dăunează plantelor, dimpotrivă, aşa cum ne ajută pe noi, le este de folos şi vegetalelor, ca medicament şi dezinfectant, fertilizator sau îngrăşămînt. Ajută seminţele să germineze mai repede, iar plantele rezultate vor fi mult mai sănătoase. Într-un borcan cu 500 de mililitri de apă distilată adăugaţi peroxid 8% apă şi amestecaţi bine. Puneţi seminţele şi lăsaţi-le la căldură 3-4 ore. Peroxidul de hidrogen poate fi folosit şi pentru a vindeca plantele bolnave. Frunzele plantelor de grădină sau de apartament stropite cu aceeaşi soluţie va alunga dăunătorii, lucru extrem de util mai ales în grădinile de legume. Pentru că este naturală, apa oxigenată nu va dăuna plantelor. Ca îngrăşămînt, înainte de plantarea răsadului, se toarnă o cană cu apă în care aţi pus o lingură de peroxid. Planta va creşte sănătoasă şi nu va fi afectată de dăunători. Un alt beneficiu al apei oxigenate este că previne efectele negative ale excesului de apă. Mai exact, peroxidul de hidrogen nu lasă rădăcinile udate în exces să putrezească, întrucît îi furnizează plantei un nivel ridicat de oxigen. Peroxidul mai poate fi adăugat şi în apa cu care udaţi grădina. Acesta acţionează asemenea clorului, însă nu este toxică.
http://www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&p=sanatate&s_id=142432


Teucrium scorodonia-Wood Sage - 15 sem - 3 lei

Comenzile se fac prin email :
rmonilife86@gmail.com

Expedierea se face prin Posta Romana,
comanda minima 40 lei,
plata ramburs plus taxe postale 12 lei

Semintele sunt ambalate in pungute ziplock,
etichetate cu denumirea semintelor.
expediate intr-un plic antisoc. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru vizita,comentariile sunt binevenite.