duminică, 25 decembrie 2016

Carciumareasa Taratoare-Sanvitalia Procumbens


Carciumareasa Taratoare-Sanvitalia Procumbens este o planta anuala, originara din Mexic,dar este adaptată la clima noastră, înfloreşte mult timp în curte sau pe balcon,florile au mijlocul negru înconjurat de petale galbene, care înfloresc din abundenta pe tot parcursul verii în plin soare.
Carciumareasa Taratoare-Sanvitalia Procumbens când sunt plantate în pământ are un aspect tarator, tinde sa acopere solul, iar in jardinière are port pendent, revarsandu-se auriu si bogat peste margini.
Carciumareasa Taratoare-Sanvitalia Procumbens prefera locurile insorite si aerisite si se adapteaza pe orice tip de sol care dreneaza cu usurinta, pretinde udari moderate,nu suporta excesul de apa.
Carciumareasa Taratoare-Sanvitalia Procumbens are o inaltime de 25-30 cm,tarator,infloreste din mai pana in octombrie. 
Carciumareasa Taratoare-Sanvitalia Procumbens pentru o crestere cat mai compacta a tufei se pot ciupi lastarii pricipali;este o planta excelenta pentru terase,balcoane, ghivece suspendate,in gradini de piatra, ca planta de bordura sau ca planta de acoperire intre straturile de flori.
Carciumareasa Taratoare-Sanvitalia Procumbens se inmulteste prin seminte, care se seamana in martie si se transplanteaza afara dupa trecerea pericolului de inghet, atunci cand solul este cald la o distanta de 30 de cm intre plante. Semintele germineaza in 10-15 zile.
Carciumareasa Taratoare-Sanvitalia Procumbens se uda regulat pentru a nu lăsa pământul să se usuce,iar pentru o înflorire cât mai bogată se indepărteaza florile ofilite.

despregradini.sanvitalia

Carciumareasa Taratoare-Sanvitalia Procumbens  - 30 sem - 2 lei

Comenzile se fac prin email :
rmonilife86@gmail.com

Expedierea se face prin Posta Romana,
comanda minima 40 lei,
plata ramburs plus taxe postale 12 lei

Semintele sunt ambalate in pungute ziplock,
etichetate cu denumirea semintelor.
expediate intr-un plic antisoc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru vizita,comentariile sunt binevenite.