vineri, 23 iunie 2017

Iarba Osului-Helianthemum nummularium Cerise Queen


Iarba Osului-Helianthemum nummularium Cerise Queen,trandafir de piatra,o planta perena vesnic verde, foarte decorativa,cu frunzele gri-verzui,cu flori stralucitoare de culoare alb,galben,roz,rosu,cu inaltimea de 15-20 cm,fiind o planta buna acoperitoare de sol.
Iarba Osului-Helianthemum nummularium Cerise Queen prefera zonele insorite,dar si partial umbrite,un sol bine drenat,in special iarna,altfel pot putrezi,rezistent la seceta.
Iarba Osului-Helianthemum nummularium Cerise Queen nu are nevoie de lucrari de ingrijire,infloreste in iunie-august,foarte atractiva pentru albine,fluturi,dupa inflorire se indeparteaza florile uscate,astfel se prelungeste inflorirea,rezistent la ger,primavara se poate adauga un ingrasamant.
Florile sunt foarte sensibile la variațiile de temperatură,pe timp senin sunt deschise și orientate în mod continuu spre soare, urmărind mișcarea acestuia (la fel ca floarea soarelui),pe timp de ploaie și noaptea, florile se închid și se apleacă în jos, pentru a se proteja polenul. 
Iarba Osului-Helianthemum nummularium Cerise Queen este ideala in gradinile mici sau mari, ca planta de bordura sau de acoperire,stancarii,se poate asorta foarte bine cu alte plante acoperitoare de sol.
Iarba Osului-Helianthemum nummularium Cerise Queen se foloseste cu succes impotriva sentimentelor de panica, teroare, frica paralizanta.

formula-as.terapii-alternative-sanatate-din-petale-de-flori-terapia-bach

revistaplafar.iarba-osului

Iarba Osului-Helianthemum nummularium Cerise Queen
planta la ghiveci 9x9 - 12 lei    - Nu este in stoc

Fotografiile sunt luate de pe net,orientative,cum va fi planta matura.
Plantele sunt la ghiveci 9x9,sunt plante tinere.
Dupa achizitionarea plantelor se muta in alt ghiveci mai mare,
ori in gradina.
Se uda si fertilizeaza regulat in functie de planta.

Comenzile se fac prin email :
rmonilife86@gmail.com 


Expedierea se face prin Posta Romana,
comanda minima 40 lei,
plata ramburs plus taxe postale 15 - 35 lei in functie de greutate/val.ramburs

Un comentariu:

Multumesc pentru vizita,comentariile sunt binevenite.