marți

Ardei capia ureche de elefant rosu


Ardei capia ureche de elefant rosu(Slonovo Uvo) este un soi de ardei capia de câmp, foarte bine adaptat condițiilor de climă din Romania atât din punct de vederea al dezvoltării vegetative cât și al rezistenței la bolile specifice zonei noastre.
Ardeiul Kapia Ureche de Elefant dezvoltă o tufă puternic vegetativă, este viguros, foarte productiv cu fructe mari și foarte dulci - fructul de ardei capia Ureche de elefant ajunge la o greutate de circa 150-300 grame.
Ardeiul Kapia Ureche de Elefant este inițial de culoare verde închis, iar la maturiatatea biologică se schimbă in rosu aprins. Ardeiul Kapia Ureche de Elefant se pretează atât pentru consumul în stare proaspătă cât mai ales pentru copt datorită formei mai aplatizate a fructului ceea ce permite coacerea uniformă.
Daca ai grija sa il uzi,hranesti,stropesti bio,ai super roade.
Ce trebuie musai caci altfel se pierde mult,
palisare ,fructele sunt multe si grele asa ca trebuie legate.

Ardeiul-urechi-de-elefant-slonovo-uvo-cultivare-ingrijire


Ardei Kapia Ureche de Elefant rosu - 15 seminte - 3 lei


Semintele sunt ambalate in pungute ziplock,
etichetate cu denumirea semintelor.
expediate intr-un plic antisoc.

5 comentarii:

  1. Roxana17:06

    Imi place ca pe site-ul dvs. nu gasesc doar seminte de tot felul, dar si foarte multe informatii folositoare. Felicitari pentru munca dvs. O intrebare. Acest ardei nu este hibrid? Merg recoltate semintele de la acest ardei?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc,pentru aprecieri!
      Informatiile le adunasem in calculator si imi era greu sa le tot caut,acum daca tot am inceput sa fac acest magazin am zis ca este usor si util si pentru mine si pentru cei interesati sa gasesc la fiecare in parte si informatiile necesare.
      Nenea Google sa traiasca.
      Se pot recolta seminte,problema la ei este ca trebuiesc legati bine,fac asa multe fructe pe o crenguta,daca nu esti pe faza sa o legi in scurt timp se frange.
      Rodesc in prostie pana cand cade bruma.
      Pe cei verzi eu ii pun intr-o ladita si se inrosesc in cateva zile.
      Numai bine!

      Ștergere
    2. Roxana12:09

      Eu am cumparat anul trecut rasaduri de ardei Ureche de Elefant, de la un solar care avea rasaduri de vanzare. Si intr-adevar au rodit super si da, aveti dreptate, a trebuit sa ii palisam, altfel cadeau la pamant de cat de mult rodeau. Dar i-am plantat doar in solar, cate un singur fir si intelesesem ca sunt hibrizi si ca sunt buni doar de solar. De aceea va intrebam despre ei. In plus, gasisem un filmulet din care am inteles ca trebuie sa rup primele flori, acelea de la subrat, ca sa zic asa...le-am rupt si mi-am dat seama ca a fost foarte bine acest sfat pentru rodirea ulterioara. Nu am plantat niciodata afara, si ma gandeam sa incerc totusi. Sa inteleg ca i-ati plantat afara si ati fost multumita de ei. va doresc o primavara frumoasa. PS> Mi-am notat ce as dori sa cumpar de la dvs. in viitor. O intrebare. Sunteti aproape de Bucuresti?

      Ștergere
    3. In solar am pus cateva fire acum 3 ani ,dar nu mi-a placut cum au rodit,in schimb afara au fost ceva de nedescris.Eu i-am lasat de capul lor,ce au vrut aia au rodit,doar i-am udat,hranit si legat.
      Vezi foto in albumele foto http://rami86.sunphoto.ro/
      Sunt din Alexandria
      Numai bine!

      Ștergere
    4. Roxana16:03

      Multumesc mult pentru raspunsuri.

      Ștergere

Multumesc pentru vizita,comentariile sunt binevenite.